Zondag 8 december

Dag 342 zit er op en het eind komt nu echt in zicht. Bij elkaar al ruim 3435km gelopen en al 5814 euro binnen gehaald. Het doel is nu om de 6000 euro vol te maken. Dit weekend stond er weer een mooi stuk in het plaatselijke krantje InSchalkhaar! Hopelijk werkt het weer de laatste weken ook nog even mee, het is toch net wat fijner lopen als het droog is.....

 

Donderdag 26 september

Dag 269 zit er op en het is hoog tijd voor een kleine update. Ondertussen zijn alle dagen voorzien van een sponsor en is de eerste €2000,- overgemaakt naar het René Kids Centre. De zomer redelijk goed doorgekomen door veel vroeg in de ochtend te lopen op de warme dagen. De temperaturen worden weer wat aangenamer maar er zal weer meer in het donker gelopen moeten worden. De laatste maanden van het jaar maar eens gaan werken aan de basissnelheid, vandaag ingeschreven voor de marathon van Rotterdam in april volgend jaar. De basis is goed na dit jaar, alleen de snelheid moet er weer in gebracht worden door middel van interval trainingen. Eens kijken of we de 3:28:24 van 2017 aan kunnen scherpen,

 

Donderdag 30 mei

Vandaag dag 150 afgerond. Ruim 1500 kilometers zitten er op! Fysiek gezien is iedere dag lopen nog goed te doen, de combinatie met een drukke baan en het klussen aan het huis maakt het soms wel zwaar. Aan het einde van de dag laat in de avond nog moeten lopen valt niet altijd mee, daarom probeer ik het op drukke of op reisdagen direct vroeg in de ochtend te doen. Langzaam maar zeker zit het hele jaar bijna helemaal vol met sponsoren, nog slechts 14 dagen vrij om te vullen met een sponsor! Dit gaat dus super en ik verwacht ruim €5500 binnen te halen. Het donatie contract is ondertekend en in totaal gaat er €10.000,- richting het kinder centrum in Rehoboth. Dit is werkelijk fantastisch, hier zijn echt heel veel kinderen mee geholpen!

Woensdag 10 april

De eerste 100 dagen zitten er op. Iets meer dan 1000 km gelopen en de 10 km (gemiddeld) per dag is tot nu toe dus nog gelukt. Ik merk dat het in de volle (werk)agenda af en toe wat lastig te plannen is, maar vroeg in de ochtend of laat in op de avond lopen gaat prima. Ik noem het tijdelijk ongemak. Af en toe hoor ik wat geklaag over de hoeveelheid wasgoed, maar ook dit is tijdelijk ongemak en zo dragen we allemaal wat bij voor het goede doel....

 

Met op dit moment nog 25 vrije dagen om te sponsoren komt in ieder geval het einde van mijn zoektocht naar sponsoren in zicht, dit is wel een fijn idee. Ik wist dat het een hele uitdaging zou worden om alle dagen gevuld te krijgen en ik ben blij dat dit nu al bijna gelukt is. Met dank aan alle mensen die mij sponsoren! Lees je dit wetende dat je nog geen dag voor je rekening genomen hebt, pak je kans en regel dit alsnog! 

Zondag 24 maart

Met nog 43 dagen te vullen is deze week het streefbedrag van €5000 gehaald. Afgelopen vrijdag hebben de Schalkse Vrouwen met elkaar 20 dagen gesponsord en het jaar is nu echt bijna helemaal gevuld. Het lopen zelf gaat prima, het is alleen in de volle agenda soms een beetje zoeken naar een geschikt moment om even te gaan lopen. Laat in de avond is niet ideaal, maar gelukkig gaan we zo weer naar de zomertijd.

Maandag 25 februari

De nieuwe hardloopshirts zijn klaar en bedrukt met logo's van J&A (International) Limited Nederland. Met dank aan Bajo Bouw en IJzerwerken voor de mooie shirts! Hoplijk valt de actie nu nog meer op en worden de laatste 60 dagen ook snel gevuld met een sponsor.

Ondertussen zitten er 56 dagen op en heb ik ruim 570km in de benen.

Donderdag 31 januari

De eerste maand zit er op. 317 km gelopen en €485 verzilverd. Tot nu toe valt het niet tegen om dagelijks de 10 km te lopen. De ene dag loop ik net iets meer, soms iets minder. Gemiddeld genomen ruim 10 km per dag en dat is prima!

Deze maand ook weer een aantal nieuwe sponsoren erbij gekregen, met nog 77 dagen te vullen gaat het zeker de goede kant op. Ik heb er alle vertrouwen in dat het jaar wel vol komt en dat ik de €5000 wel ga binnenhalen. 

Gelukkig valt het voor wat betreft het weer ook mee. Tot nu toe weinig regen, sneeuw en gladheid. Hopelijk blijft het de rest van de winter ook een beetje meezitten. In februari weer een volle agenda met wat tripjes naar Duitsland, maar eens kijken hoe het komende maand allemaal gaat lopen.

Zaterdag 12 januari

Deze week kilometers gemaakt in Maastricht en in het witte zuiden van Duitsland. De eerste 120 km zitten er op en €255,- is verzilverd. De kuiten voelen een beetje stram aan, dit is het resultaat van de heuvels in Beieren.

Vandaag in de stromende regen gelopen, maar het idee dat een uurtje lopen resulteert in een maand onderwijs voor een kindje in Rohoboth Namibië maakt dat het zelfs motiveert om lekker door te lopen. Volgende week gelukkig een minder volle agenda en zullen er wat meer lunchloopjes gedaan kunnen worden.

Deze week ook weer een paar nieuwe sponsoren gevonden en de teller staat momenteel op 93 nog te vullen dagen.

Dinsdag 1 januari

We zijn gestart! Na een heel kort nachtje de eerste 10 km van 2019 gelopen.

Woensdag 19 december 2018

Al zoekende naar een bedrijf die de benodigde kleding kon voorzien van mijn zelfontworpen print, wierp J&A (international) Limited Nederland zichzelf spontaan op als sponsor voor de bedrukkingen. Geheel belangenloos worden 15 sets prints geleverd. Fantastisch om te zien dat er zoveel mensen en bedrijven zijn die deze aktie tot een succes helpen te maken.

 

Dinsdag 18 december 2018

Deze maand begonnen met mijn nieuwe baan bij DSM-Niaga en direct veel op reis. Het is in de trainingsperiode nog gemakkelijk om het lopen even uit te stellen, maar vanaf 1 januari zal er iedere dag gelopen moeten worden. Vanaf vandaag een testweek om een keer 7 dagen achter elkaar te lopen, eens kijken hoe dat gaat.

Vrijdag 7 december 2018

Bij Chill Schalkhaar viel mijn oog vanavond op een mooi artikel in het 'In Schalkhaar' krantje. Hopelijk gaat deze publicatie zorgen dat de laatste 133 dagen ook voorzien worden van een sponsor. 

Dinsdag 20 november 2018

Vandaag is het artikel in de Deventer Post online gekomen en morgen staat het stuk in de papieren versie die huis aan huis verspreid wordt in de gemeente Deventer. Hopelijk gaat deze publicatie veel extra sponsoren opleveren!